ALAKART

Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan Alakart Restoranlarımız  usta aşçıları, garsonları ve tüm personeliyle hafta içi öğle (12:00 - 13:30 ) ve akşam (17:00 'ye kadar )  leziz, hijyenik ve zengin menülerini güler yüzlü sunumuyla akademik ve idari personelimiz ile konuklarına hizmet vermektedir.

Restoranımızda, yemek saatlerine ek olarak grup yemekleri de verilmekte ve kişi sayısı dikkate alınarak, organizasyon sorumlularıyla birlikte belirlenecek menülerle lezzetli yemekler yemeleri ve  hoşça vakit geçirecekleri bir ortam sağlanmaktadır.

Alakart Restoran üniversitemiz akademik ve idari personelin düğün, nişan, sünnet gibi organizasyonlarında da  kapılarını açarak personelin mutluluklarını paylaşmaktadır.

Alakart Restoranımızın da anlayış; öncelikle hijyenik, lezzetli, taze ve kaliteli malzemelerle yemek kültürümüzün en güzel örneklerini, uygun fiyat anlayışıyla konuklarına sunmak ve memnuniyetlerini sağlamaktır.

ÜNİVERSİTE PERSONELİ DÜĞÜN, NİŞAN VE SÜNNET  ORGANİZASYONLARI
ALAKART SALON KİRA ÜCRETİ 750,00 (YEDİYÜZELLİ) TL